Ja falta poc…12è MERCAT DE LA PAU

Hola a tothom!

logo mercat de la pau
Com cada any des de fa dotze anys arriba el …12è MERCAT DE LA PAU divendres 6 de maig del 2016
El divendres 6 de maig a partir de 2/4 de 5 de la tarda comptem amb vosaltres per dur a terme el 12è Mercat de la Pau, aquest any per recaptar fons pel projecte Construcció d’una unitat hospitalària mòbil a Karnataka (Índia) conjuntament amb l’ONG Mans Unides.

En què consisteix el Mercat de la Pau?
El Mercat de la Pau té l’objectiu de recaptar fons que cada any es puguin destinar a un projecte solidari diferent, sigui del nostre país o d’arreu del món, comptant amb la participació de tota la comunitat escolar i de tots els sadurninencs i sadurninenques que s’hi vulguin afegir. Entre les onze edicions anteriors s’han recollit 9.930 €  destinats a projectes de cooperació internacional a països en vies de desenvolupament.

Hi ha 3 espais:

– BERENAR SOLIDARI
Parades amb pastissos, magdalenes xocolata, galetes, sucs,…tot envasat, que portareu les famílies
– MERCAT INFANTIL
Parades amb objectes que porteu els nens: manualitats, joguines, dibuixos, petites joies fetes per ells, contes… tot en bon estat.
– MERCAT ADULT
Parades amb objectes de tot tipus (objectes de decoració, manualitats…) que porteu els pares, els avis i tots aquells que hi vulgueu participar. Tot en bon estat. Us agrairem que no porteu roba, si us plau.

També hi haurà…

– ANIMACIÓ INFANTIL amb un espectacle gràcies a la col—laboració de la Regidoria de Cooperació de
l’Ajuntament
– ACTUACIÓ DELS GRUP DE BELLYDANCERS DE BANJARA STUDIO de Sant Sadurní

Es vendran tiquets per berenar i per comprar objectes de les parades infantils i les parades dels adults.
Els diners recaptats dels tiquets venuts serviran per a col—laborar en el projecte.

Com hi podem col—laborar?

El Mercat de la Pau és obert a tothom, sigui o no de la comunitat educativa de l’Escola La Pau.
Es pot col—laborar portant objectes, portant menjar per al berenar solidari, comprant objectes de les parades o aportant diners en metàl—lic a les guardioles que trobareu al Mercat de la Pau.

Els objectes per al Mercat i el menjar per al berenar es poden portar els matins de dimecres 4 i dijous 5 de 9 a 10 i tardes de dimarts 3 , dimecres 4 i dijous 5 de maig de 16:30 a 17:15 a la Biblioteca de l’escola (a l’edifici de primària). Aneu pensant com hi podeu col—laborar !!!

Qui organitza el Mercat de La Pau?
El Mercat de la Pau l’organitza un grup de mares voluntàries amb la col—laboració del claustre i els treballadors de l’Escola La Pau, els nens i nenes i l’AMPA de l’escola. Si hi voleu col—laborar sereu molt benvinguts. Poseu-vos en contacte a través del correu de l’Ampa ampalapau@gmail.com o al telèfon 692-554-124.